Sisäilman ammattilaiset asialla

Ilman­vaihdon huolto ja puhdistus

Ilmanvaihto­kanavien puhdistus

Tuntuuko sisäilma tunkkaiselta tai raskaalta hengittää? Ilmanvaihto­järjestelmiin kertyy ajan myötä epä­puhtauksia, kuten pölyä ja mikrobeja, jotka heikentävät sisäilman laatua. Eliitti-ilmastointi Oy tekee ilmanvaihdon huollot ja puhdistukset, minkä myötä sisäilma muuttuu jälleen puhtaaksi ja raikkaaksi. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunki­seudulla.

Tee ilmastointi­huolto säännöllisesti

Ilman­vaihdoin huolto kannattaa tehdä ajoissa, ennen kuin ilmenee ongelmia. Säännöllinen huolto ja puhdistus varmistavat terveellisen sisäilman, palo­turvallisuuden sekä kiinteistön arvon säilymisen. Ne mahdollistavat myös ilmanvaihto­järjestelmän moitteettoman toiminnan, mikä ehkäisee kosteus­vaurioilta.

Ilmanvaihto­laitteet kannattaa huoltaa ja puhdistaa vähintään 5–10 vuoden välein, tarvittaessa useamminkin. Esimerkiksi talon sijainti, lemmikit, pintamateriaalit, tekstiilit, asukkaiden määrä ja siivous vaikuttavat kanaviston ja laitteiden likaantumiseen.

Ilmastoinnin korjaukset

Jos ilmastoinnin tai ilmanvaihdon toiminnassa on puutteita, kannattaa ne korjauttaa kuntoon pikimmiten. Puutteellinen ilmanvaihto voi aiheuttaa paitsi tunkkaisen ilman myös esimerkiksi kosteuden siirtymisen talon rakenteisiin ja silikoni­saumojen tummumisen. Teemme ilmastoinnin ja ilmanvaihdon korjaukset ammatti­taidolla kaikissa kiinteistöissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ilmanvaihdon huollosta!

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Toimistojen ilmastointityöt