Sisäilman ammattilaiset asialla

Ilmanvaihtourakointia 
Uudellamaalla

Ilmastointi­palvelut koko Uudenmaan alueella

Eliitti-ilmastointi Oy tietää, mitä laadukkaaseen sisäilmaan vaaditaan. Teemme erilaiset ilmastointiurakoinnit ammatti­taitoisesti asennuksista huoltoihin. Toimialueemme ulottuu pääkaupunki­seudulta koko Uudenmaan alueelle.

Tekemiimme ilmastointi­töihin kuuluvat

IV-suunnittelu Ilmastointi­asennus Ilmastointiurakointi Ilmastointi­huolto

Ilmanvaihdon eristys Ilmastoinnin mittaus- ja säätötyöt IV- ja KVV-työnjohto

Ilmastointi­asennukset kaikkiin kohteisiin

Asennamme uudet ilmastointi­järjestelmät laadukkaasti paikoilleen kaikenlaisiin kiinteistöihin. Teemme ilmastointi­asennuksia niin uudis­kohteisiin kuin remontoi­taviinkin rakennuksiin yli 15 vuoden kokemuksella. Pitkällä kokemuksella osaamme valita sopivimmat tuotteet ja toimivimmat menetelmät kuhunkin kohteeseen.

Meillä kaikki työvaiheet hoituvat kätevästi samalla kertaa, yhdellä yhteydenotolla. Asennus­palvelun lisäksi saat meiltä IV-suunnittelun sekä ilmastoinnin mittaus- ja säätötyöt. Kokonais­valtaiseen palveluumme kuuluu myös IV- ja KVV-työnjohto, joten meiltä saat kaiken, mitä ilmastointi­järjestelmäsi tarvitsee vaivattomana avaimet käteen -ratkaisuna.

Toimistojen ilmastointityöt

IV- ja KVV-työn­johtajan palvelut

IV- ja KVV-pätevyys oikeuttaa meidät toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihto­laitteistojen suunnittelijoina sekä työmaan vastaavina työnjohtajina. Laki edellyttää, että kiinteistön vesi- ja viemäri­laitteistojen ja ilmanvaihto­laitteistojen asennus­töistä vastaa henkilö, jolle on myönnetty IV- ja KVV-pätevyys. Työnjohtajana valvomme, että IV-työt tehdään ohjeiden ja voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ilmastointi­urakoinnista!